Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus

Om TV iFokus

Välkommen till forumet som tar upp allting som rör TV!

Allt ifrån tekniska problem med tv-apparaterna, till att diskutera olika serier, skådespelare, filmer, och programledare som dyker upp på TV:n. Här inne diskuterar vi allt ifrån sport, serier, debatter till reklam, dokumentärer samt hjälper till att sprida information om våra favoritserier, besvarar varandras frågor och mycket mer. Min förhoppning är att det ska vara användbar information här inne, som ni medlemmar själva bidrar med i och med diskussionerna. Ingen vet allt - men tillsammans vet vi väldigt mycket. Självklart diskuterar vi även webb-TV, någonting som blivit vanligare och vanligare de senaste åren, och allting som rör tv-spel. 

För att stämningen inne på sajten ska vara så bra som möjligt bör alla ta del av våra sajtregler och såklart ha en god ton mellan varandra. 

Du hittar oss i administrationen nedan

Värd

Avatar för gromar1942

Medarbetare

Avatar för neasfotografier Avatar för UllaNo