TV-serier

Better Call Saul

2015-02-22 05:40 #0 av: Kneko

Vad tycker ni om Better Call Saul hittills?

Jag har lite blandade känslor. Jag har bara sett två första avsnitten, och jag får samma känsla som när jag kollade på Breaking bad: Seg början. Jag älskar breaking bad och när jag väl var inne i det så kunde jag inte sluta kolla.

Så jag försöker ge serien en chans. Jag tycker det är oerhört mysigt att de slängt in karaktärer från breaking bad lite här och var, längtar tills det kanske dyker upp fler!

Anmäl
2015-02-22 13:02 #1 av: Cireea

Jag har inte ens sett Breaking Bad men vill så gärna göra det. Anledningen till att det inte blivit av är säkert av samma anledning som jag började se GoT när serien kommit 4 säsonger in och det är nämligen att folk hypar så över serien. 

När folk (överallt i världen) hypar över samma serie och det enda man ser inne på 9gag är den serien då blir jag lite anti. Det var som jag sa "Jag tänker aldrig se GoT" och nu ser jag GoT så jag kommer antagligen se Breaking Bad och om jag gillar den serien kommer jag antagligen se Better Call Saul. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-02-22 13:04 #2 av: Kneko

#1 Du är för hipster. Gapskrattar

Anmäl
2015-02-22 13:06 #3 av: Cireea

#2 Hahahaha Gapskrattar

Mja, ofta har jag märkt att när andra hypar över serier så får man förväntningar som sen krossas totalt när man börjar se serien själv så därför brukar jag vänta tills det värsta är över så man inte får samma press att gilla serien. Skrattar

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-02-22 16:26 #4 av: Dark-lord

Gillar verkligen det jag sett hittills, åtminstone. Samma känsla som Breaking Bad! 

Anmäl
2015-05-02 18:14 #5 av: InkaAthilea

Jag älskar det! Men kom på att jag inte sett det på ett tag...glömt bort det.  så har säkert några att titta på ikväll. *yay* :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.