Övrigt om TV

Par har sex i en låda på TV

2013-10-06 22:54 #0 av: monstermash

I morgon sänds premiären av nya tv-programserien "Sex Box" i brittiska Channel 4.

I det redan på förhand omdiskuterade programmet ska tre par ha sex i en ljudisolerad trälåda låda inför publik.

Nu visar det sig att den kriminalvårdsanställde deltagaren Des Lashimba kan möta disciplinära åtgärder från sin arbetsgivare - efter att han inte informerat om sin medverkan, skriver Daily Mail.

"Sexiga underkläder"

För Daily Mail berättade paret tidigare om nervositeten innan.

– Des var livrädd för att han inte skulle kunna göra det han behövde. Men jag bar sexiga underkläder och det verkade lösa det hela, säger Lynette, enligt Daily Mail.

Nu visar det sig att den kriminalvårdsanställde Des Lashimba inte informerat sin arbetsgivare om att han ska ha sex i tv, skriver Daily Mail. På grund av att han aldrig fått tillstånd från den domstol i Manchester där han arbetar riskerar han nu att möta disciplinära åtgärder.

– Vi kände inte till att en av våra anställda skulle medverka i programmet. Eftersom vi inte har sett det ännu, vet vi inte om det kommer att påverka vårt eller den anställdes rykte. Vi kommer att se över situationen efter att det här sänts, säger en talesperson till Daily Mail.

Källa


Anmäl
2013-10-07 01:20 #1 av: Leffe

Tänk att de kan göra TV-program av allt möjligt och tänk att folk ställer upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.