Underhållningsprogram

Premiär: nugammalt

2013-09-30 12:40 #0 av: Jess89

"Filip & Fredrik tar sig an 10 sidor av svensken i en ny säsong av Nugammalt. Först ut är temat svensken och barndomen med gästerna Peter Apelgren och Sigge Eklund.

I höst är Filip & Fredrik tillbaka med en ny säsong av sitt historiska program Nugammalt, nu med underrubriken 10 sidor av svensken. I tio veckor gör de djupdykningar i ämnen som är viktiga för oss svenskar. Med hjälp av gäster, reportage och diskussioner som kan ta oss i alla tänkbara och otänkbara riktningar ska vi skåda oss själva i vår svenskhet och finna ledtrådarna till den svenska folksjälen.

Först ut är temat svensken och barndomen. Fredrik bjuder ett gäng pensionärer på guidad tur genom Filips barndom och pubertet i Köping. Gäster i studion är Peter Apelgren och Sigge Eklund, skådespelaren Jörgen Lantz som gestaltade Björne en gång i tiden dyker också upp, samt en barnkör."

Premiär: 30 september klockan 21.55 i kanal 5.
Källa

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-09-30 12:42 #1 av: Fridborg

Jag och min råtta är med i programmet om husdjur ;)

Anmäl
2013-09-30 14:57 #2 av: Love-


Kommer verkligen följa detta följde den förra säsongen :)

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.