TV-serier

Premiär: The americans

2013-08-29 13:32 #0 av: Jess89

I ett decennium har spionparet Elizabeth och Phillip levt under hemlig identitet i USA. I premiäravsnittet kidnappar de en rysk informatör. Medan informatören ligger bakbunden i bilen äter spionparet frukost med sina barn.

The Americans är en kärlekshistoria om dubbelspel och att använda sin kropp som vapen mot USA. Skribenten Jan Gradvall beskriver serien som ”KGB-agenter, sex och total TV-briljans” i tidningen Café.

 The Americans utspelar sig i 1980-talets USA mitt under kalla kriget. Två KGB-spioner har antagit en helamerikansk identitet. Elizabeth och Phillip Jennings har amerikanska namn, perfekt uttal och utger sig för att vara ett helt vanligt par i en villaförort. Inte ens deras två barn har en aning om vilka föräldrarna egentligen är. Trots att deras äktenskap är en bluff så blir Elizabeth och Philip ändå kära och att upprätthålla fasaden blir allt svårare. Till råga på allt så flyttar en trägen FBI-agent in i grannhuset.

Premiär ikväll klockan 22.10 på TV8.

Källa: TV8

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-08-29 18:37 #1 av: [Mustangcab]


Det låter spännandeSkrattar

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl
2013-08-29 22:28 #2 av: Jess89

Tyckte också att det lät väldigt intressant.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.