TV-serier

Norsk dramaserie

2013-08-17 17:01 #0 av: [Mustangcab]

Tänkte göra lite reklam för en norsk dramaserie som heter "Halvbrodern". Den börjar i SVT 1 på måndag kl 21.00 och går i 8 delar. Jag tycker själv att det är roligt att det kommer från våra nordiska grannländer oavsett om det är drama eller deckare. Norska och danska klarar jag förhållandevis bra att förstå också. Jodå den är textadSkrattar

"Norsk dramaserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 1. Barnum växer upp i efterkrigstidens Oslo tillsammans med sin äldre halvbror Fred, som blev till genom en våldtäkt och inte vet vem som är hans far. Barnum har inte hunnit bli tonåring när Fred försvinner och Barnum blir besatt av att återfinna sin halvbror. Barnum har inte hunnit bli tonåring när Fred försvinner och Barnum blir besatt av att återfinna sin halvbror."

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl
2013-08-17 19:12 #1 av: Jess89

Låter intressant!

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-08-17 21:16 #2 av: Tarotstollan

Tyckte jag kände igen historien och mycket riktigt så är den efter romanen "Halvbrodern" av Lars Saabye Christensen.

Jag hade lånat den men hann aldrig läsa den, skall se om jag kan se den nu istället. Någon av alla repriserna borde ju passa.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.