Om sajten och iFokus

INFO iFokus Insider

2013-03-27 22:52 #0 av: monstermash

"Nytt om iFokus Insider

iFokus Insider är en mervärdestjänst som gör ditt iFokus bättre. Vi har nu sjösatt en stor förändring rörande Insider. Förändringen innebär i korthet att du numera kan få tillgång till fördelarna utan att betala för dom. Första gången vi delar ut Insider blir på måndag.

Tidigare har Insider varit en betaltjänst som man köpt med hjälp av sin mobiltelefon. Detta har vi nu ersatt med ett system som istället delar ut Insider till dig som bidrar till det fina innehållet på våra sajter.

Exakt vad som krävs för att få Insider med det nya systemet vill vi inte (ännu) berätta. Vi räknar nämligen med att behöva göra ett par justeringar i början och då är det dumt om vi har berättat om detaljerna. Det jag kan säga är att vi vid varje månadsskifte kommer dela ut Insider och meddela alla som fått det med ett privat meddelande. Jag kan också avslöja att man måste ha varit medlem i minst tre månader och skrivit ett visst antal inlägg under den senaste månaden för att få Insider.

Insider ger dig följande extra funktioner:

  • Du kan använda det automatiska modereringssystemet på iFokus, vilket betyder att du är med och håller ordning i diskussionerna.
  • Du kan använda en autosignatur i dina inlägg och privata meddelanden. I den kan du till exempel ha en länk till din hemsida eller blogg.
  • Du kan välja att få mejl om sajtbevakningar direkt när något händer i stället för en gång per dygn.
  • Du kan skriva anonymt på sajter som tillåter det (fråga värden på sajten om du är osäker).
  • Du kan söka privata meddelanden från en viss avsändare.
  • Du kan bifoga filer i privata meddelanden.

// Staffan"


Anmäl
2013-03-28 15:28 #1 av: Jess89

Kul med nytt på IFokus.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.