Övrigt om TV

LCD-tv på lagning

2009-12-09 18:16 #0 av: VimseVira

I april 2008 köpte mina föräldrar en LCD-tv 42" med HDtv på NetOnNet och den har fungerat hur bra som helst hela tiden, tills för någon månad sedan eller så... när man startade den så började det dröja innan det kom bild  men det var inget någon direkt tänkte på. Sen för någon vecka sedan så startades tvn men det kom ingen bild alls, den förblev svart även om det kom ljud från den... så den lämnades in på NetOnNet. Under frakten ner till Malmö (då vi bor utanför Hbg) så fick den en mindre stöt, absolut inget stort.

Idag fick dem kostnadsförslag då dem valt att begära det. När dem köpte tvn förra året, med hemmabiosystem så gick hela kalaset på drygt 13'000kr och det har det varit värt det. Men i kostnadsförslaget så kommer det att kosta 18'000kr att laga tvn!!! Ursäkta språket, men hur i HELA HELVETE kan det kosta mer att laga tvn än vad den kostar i inköp (tillsammans med hemmabiosystemet)?!? Arbetslönen låg bara på 700kr typ. 

Jag tycker inte att det finns någon logik i det liksom... om det kostar så mkt i material så innebär det ju att det är ngt som måste bytas, men borde det inte kostat en hel del mer att köpa tvn i så fall om delarna är sååå dyra?!? Verkar ju helt sinnessjukt!

Anmäl
2009-12-09 18:19 #1 av: VimseVira

Att tillägga, i deras kostnadsförslag så uppger dem att det är stötskadan som är upphov till felet. Men det är det ju verkligen INTE. Tvn har blivit behandlad med STOR VARSAMHET och den har inte ens varit i närheten av att bli utsatt för någon stöt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.