TV-serier

CSI Miami

2013-09-18 22:56 #0 av: monstermash

Spin-off serien av CSI, men vad är egentligen skillnaden mellan CSI och CSI Miami?

CSI Miami är en av två spin-off serier på TV-serien CSI, den enda skillnaden är karaktärerna och att CSI Miami utspelar sig i Miami. Den tionde säsongen blev den sista för serien, meddelade CBS 13 maj 2012. Det har gjorts 232 avsnitt av serien, som sändes 2002 - 2012.

Horatio Caine
Horatio har varit kriminaldetektiv och bombtekniker innan han slutligen hittade yrket som kriminaltekniker. Han är chef på "Miami-Dade Crime Lab" och använder sin instinkt väldigt mycket när han jobbar med fall. Det mest typiska Horatio karaktärsdraget är närhan tar av och sätter på sig sina solglasögon.

Eric
Att fadern uppmuntrade honom att studera vetenskap, och modern lärde honom moraliska värderingar, och att man ska ställa upp för samhället, ledde Eric in till polisskolan i Miami. På så sätt kunde han kombinera båda sina föräldrars uppmaningar. Eric fick snabbt jobb på Miami-Dade Crime Lab där han nu arbetar som fingeravtrycksexpert och knarkanalytiker.

Calleigh Duquesne
Calleighs vapenkunskaper ledde till att Horatio fick höra talas om henne när hon var en patrullerande polis, och ledde till jobbet på Miami-Dade Crime Lab. Hon är mycket vacker, och misstänksam mot de flesta i sin omgivning, men lär sig att lita på sina kollegor i och med jobbet.

Alexx Wood
Alexx har två barn. När hon kom ut i yrkeslivet insåg hon att mycket tid i jobbet gick åt gamla rutiner och byråkatri, och började jobba som obducent i New York. Därefter blev hon förfrågad att bli chefsobducent vid Miami-Dade Crime Lab.

Frank Tripp
Han har ingen utbildning inom yrket eftersom när Frank anställdes av Miami-Dade polisen krävdes det ingen högskoleutbildning. Frank litar mer på sina kunskaper om gatans lag än lagböcker, vilket han fått nytta av när han jobbade på gängroteln. Frank började dricka för mycket och det hela slutade med att han tog ett år ledigt med sin fru och reste bort. När de kom hem igen ansökte han till förflyttning till mordroteln, där han nu hittat en plats i teamet.

Ryan Wolf
Påbörjade sin karriär som biologistudent för att därefter utbilda sig till polis med toppresultat på polisutbildningen. Jobbet på Miami-Dade Crime Lab hjälper Wolf att få nytta av sin vetenskapliga bakrund, och kunskapen om hur det fungerar på gatan. Han har en känsla för detaljer och hans tvångssyndrom och noggrannhet hjälper honom att klara vardagen inom teamet.

Natalia Boa Vista
Natalia har ett gott öga till Eric, och vad de egentligen känner för varandra framstår som osäkert. Hon började jobba i teamet för att undersöka DNA i oupplösta mordfall.


Anmäl
2013-09-18 23:22 #1 av: [Mustangcab]

Ojojojoj, det hade jag ingen aning om att den inte spelas in  längreStorgråter. Det var den bästa av de 3. Jag formligen "älskar" PussmunH som han kallas. Vad ska han göra nu då?

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.