Sportpogram / Sportevenemang

VM i E-sport

2013-07-29 21:58 #0 av: Jess89

TV6 sänder VM i E-sport "The International" - världens största Dota2-turnering

I början av augusti kommer TV6 att sända livesändningar av E-sport. Turneringen ”The International” är ”VM” i spelet Dota2 som är en av världens största E-sporter med miljontals spelare runt om i världen.

Det kommer att sändes 7-11 augusti då deltar 16 av världens bästa lag och tävlar om 18 miljoner kronor, vilket även är den största prispotten i E-sprotens historia. Tävlingen kommer att vara i Seattle, många svenskar kommer att delta i tävlingen. Vi har blandannat det helsvenska lagat "The Alliance" som är en av förhandfavoriterna.

Ni som är intresserade kommer kunna följa tuneringen på TV6Play. TV6 kommer att sända live från klockan 21.00, som kommer att vara från de två sista dagarna. Svenska sändningarna görs tillsammans med DreamHack som har svensk studio och programledare, givetvis kommer det finnas experter och reportrar i Seattle.

Ni kommer även kunna läsa om Sveriges sex hetaste E-sportstjärnor på TV6. Under hösten 2013 har vi möjligheten att följa världens hetaste stjärnor inom just E-sport. TV6 kommer att visa en del av deras vardag.

"- För oss är E-sport som vilken annan sport som helst. Att sända världsmästerskapet i Dota2 och våra härliga e-sportbloggare är en start på TV6:s stora E-sportsatsning. MTG har alltid varit bäst på sport och därför är vi väldigt stolta över att kunna välkomna E-sport till TV6, säger Jessica Grunewald, Onlinechef MTG TV."

http://www.tv6.se/international/tv6-s%C3%A4nder-vm-i-e-sport-international-v%C3%A4rldens-st%C3%B6rsta-dota2-turnering

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-07-29 22:47 #1 av: monstermash

Åh vad kul! :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.