Övrigt om TV

Hösten på 6an

2013-06-14 23:04 #0 av: Jess89

I höst har 6an mycket att erbjuda sina tittare. Nyheterna är Paradise hotel Sverige, never Ever och en ny säsong av 112 Aina, 1600 Penn och American Dad.

"Paradise Hotel Sverige är tillbaka
Paradise hotel Sverige är äntligen tillbaka på tv6 och kommer att äga rum  i Mexikos stillahavetskust. Här kommer unga singlar att checka in. Deltagarna har aldrig träffats och måste fort hitta en partner att dela rum med. Personen som inte lyckas hamnar i singelrummet. Personen som inte blir vald vid parcermonin i slutet av veckan får åka hem. Varje vecka kommer det in nya jokrar som är där för att röra om i grytan. 

Ny säsong av 112 Aina
Poliserna i Hällby är ivriga att visa upp sitt arbete, men klantar ofta till det. 112 Aina blandar det bästa ur polisdokumentärer. Första säsongen blev en stor succé för de yngre tittarna.

Never Ever (Do This at Home) 

Man kan inte gå omkring och vara rädd för alla faror precis hela tiden. Därför testar Never ever alla säkerhetsrisker och varningstexter du kan tänka dig. Här utforskar vi den miljö där majoriteten av alla olyckor sker: hemmet. Allt för att du som tittare ska slippa testa själv. Programledarna Martin Boman och Lena Sahlgren vattenfyller ett rum, sotar skorstenen med dynamit och skjuter lerduvor inomhus. Minst en gång kommer huset att fatta eld. Allt sker på riktigt och brandförsvaret är självklart på plats.

Scifi-fredagarna är tillbaka!
Det som kommer sänds först på fredagskvällen är Defiance. Året är 2046 och det stora kriget i universum har ödelagt jordens yta. Utomjordingar har ändrat allas livsförhållanden
– och inte till det bättre. Allt börjar med att den mystiske Nolan anländer till den lilla staden Defiance. Tillsammans med stadens borgmästare Amanda Rosewater, stadens mäktigaste man Rafe McCrawley och ett par ambitiösa utomjordingar försöker Nolan bygga ett nytt samhälle ur ruinerna av det gamla. Snart börjar en händelseutveckling som hotar den bräckliga freden, och för att överleva krävs nu gängets hela styrka, mod och kämpaglöd.

TV6 presenterar stolt - American Dad
American dad är en tecknad komediserie skapad av Seth MacFarlane som även står bakom succéserien Family guy. I American dad följer vi den överspände och något korkade CIA-agenten Stan Smith och hans familj i Langley Falls. Stan är ständigt redo för nya terrorattacker och har till och med ett terroralarm på sitt kylskåp. Stans fru Francine är långt mycket smartare än den bimbo hon utger sig för att vara. Sonen Steve är ännu smartare och blir såklart mobbad – ibland även av sin pappa. Dottern Hayley är en ultraliberal tjej som vill hjälpa allt och alla. Hemma hos familjen Smith bor även den snyltande och alkoholiserade utomjordingen Roger som gillar att klä ut sig för att försöka passa in. Och sist och verkligen minst i familjen: en överintelligent guldfisk som heter Klaus. Låter det sjukt? Såklart det är. Sjukt roligt.

1600 Penn
Familjen Gilchrist är en ganska vanlig amerikansk familj, i alla fall på ytan. Det finns ett vuxet problembarn. Tonåringar som är smartare än sina lärare och en troféfru till styvmor som desperat försöker charma barnen. En ganska vanlig familj, förutom den lilla detaljen att far i huset råkar vara USAs president. När vi andra hämtar på dagis och har fredagsmys så roar familjen Gilchrist utländska storpampar, arrangerar hemliga politiska möten och släcker bränder – bildligt och ibland bokstavligt talat. Ett helt vanligt familjekaos, med andra ord. I en familj som kan avfyra kärnvapen. President Gilchrist spelas av Hollywoodstjärnan Bill Pullman (Independence day, Lost highway) och hans fru av Jenna Elfman (Dharma & Greg).

Under hösten sänds även nya säsonger av Anger Management, 2 1/2 män, The Exes, Men at work, Grimm, How I Met Your Mother, Face Off, Simpsons, Family Guy och Ink Master USA."

Källa

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-09-21 00:57 #1 av: monstermash

Är det inte dags att publicera denna nu?


Anmäl
2013-09-21 00:57 #2 av: monstermash

Är det inte dags att publicera denna nu?


Anmäl
2013-09-21 12:56 #3 av: Jess89

Absolut! Jag får kolla igenom den och publicera den.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.