Skådespelare

Chad Michael Murray

2009-02-24 19:06 #0 av: Dojdan

Denna hunk är mest känd för sin roll som Lucas i One Tree Hill. Men han har även varit med i andra serier och blivit prisbelönad för filmen The Cinderella Story.

Chad Michael Murray är främst känd för sin roll som Lucas i tv-serien One Tree Hill. Han föddes den 24 augusti 1981 i Buffalo, New York.Han växte upp i en stor familj med tre bröder och två halvsyskon. Redan som liten tyckte han om att stå i centrum och uppträda. Innan han slog igenom som skådespelare jobbade denna hunk, kanske inte helt oväntat, som modell för stora märken som Gucci, Tommy Hilfiger och Sketchers. Modellkarriären började han som 15-åring och det var faktiskt en sjuksköterska som övertalade honom till detta en dag när han hamnade på sjukhuset efter en mindre olycka.

Hans första roll kom genom ett inhopp i serien Diagnosis Murder 1993. Efter det så rullade det på med inhopp. Många känner nog igen honom från både Dawsons Creek och som Tristan i Gilmore Girls. 2003 fick han en huvudroll i serien One Tree Hill, som nu är inne på sin sjätte säsong. Från början sökte han en av huvudrollerna i serien O.C. men han tackade nej till den rollen när han fick möljlighet att spela Lucas i One Tree Hill. Det tackar vi för!

I filmväg så är Murray mest uppmärksammad för sin roll i The Cinderella Story där han spelar mot Hilary Duff, han är även prisad för sin roll där. Han har bland annat även varit med i filmerna Freaky Friday och Home of the Brave.

 

Lite trivia om Chad Michael Murray:

- Han har varit gift med din motspelerska Sophia Bush som spelar Brooke i One Tree Hill

- Hans mamma övergav familjen när han bara var 10 år gammal 

- Han hade sitt första jobb som tioåring genom att vara tidningsutdelare

- Han har tre hundar

- Hans favorit film är Fight Club med bland andra Brad Pitt

- Är nu förlovad med danskan Kenzie Dalton

- Simpsons är hans favoritprogram på TV

 

Källa: www.imdb.com , www.flixter.com , www.wikipedia.se


Anmäl
2009-02-24 19:11 #1 av: Hera

Heeeeting :P

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2009-02-24 19:12 #2 av: Dojdan

Ja visst är han!! Kyss


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.