TV-serier

The Hills

2009-07-08 21:33 #0 av: dijete

Här har du en artikel om den populära serien The Hills! (Mindre Spoilers)

06_the_hills_grp_04_01082707113122.jpg

Om serien

The Hills är en reality tv-serie men på senare tid har det kommit fram att alla är skådespelare. Serien utspelas i Los Angeles därav namnet The Hills. Serien handlar huvudsakligen om Lauren,Heidi & Audrina och deras relationer och vänner. Serien produceras av MTV och sänds också av MTV minst en gång per dag. Serien är enormt populär och varje vecka tittar sammanlagt fem miljoner världen över. Serien är föregångare till Laguna Beach och viss del av rollerna har flyttats till The City som The Hills kommer ersättas av i framtiden.

The Hills skapades då serien Laguna Beach hade gått så bra och producenterna ville göra en uppföljare, Tillslut valde dom Lauren som skulle börja i The Hills.

the-hills-400a-082207.jpg

Karaktärer

Lauren Conrad

Lauren Conrad är en av huvudrollsinnehavarna i The Hills. Hon har mörkblont hår och blåa ögon. Hennes mobil är en Blackberry och hon har en Mercedes.  Lauren fick sin väg till självständighet dokumenterat kort efter att hon lämnade hemmet i Laguna Beach för att flytta till sitt nya hem i Los Angeles. Där tillbringade hon sina dagar till att delta i FIDM medan hon praktiserade på Teen Vogue magazine. Efter Teen Vogue, bytte hon jobb för att arbeta för mode PR företaget People's Revolution. Lauren slutade slutligen med ett ostadigt förhållande med Jason, och hade även en kortvarig relation med Brody efter att Heidis pojkvän, Spencer, presenterade henne för honom. Med tiden glider Lauren långsamt ifrån sin vänskap med Heidi.

Heidi Montag

Heidi och Lauren träffades då de gick i skolan tillsammans i San Francisco, vilket de två lämnar efter en termin. Som ett resultat, tillbringar Heidi vårterminen på Laurens beachside hem, och de två flyttar senare till Los Angeles med avsikt att delta i FIDM tillsammans. Efter en dag med olika klasser, intervjuas Heidi inofficiellt som evenemang planerar för företaget Bolthouse Productions. Efter en kort relation med Jordan, blir Heidi romantiskt involverad med Spencer, som orsakar en spricka mellan henne och Lauren, men blev förvånad över att se henne bara minuter före hennes bröllop ceremoni.

Audrina Patridge

Audrina introducerades för första gången sittandes vid poolkanten med Heidi. Det visar sig senare att hon strävar efter att bli skådespelerska, men arbetar som receptionist för Quijote Studios mellan sina provspelningar. Senare börjar hon jobb för Epic Records. Förutom sin nya vänskap med Lauren, blir Audrina Laurens nya rumskamrat, men befarade att Lo, Laurens barndomsvän, förstör deras vänskap. Dessutom återvänder Audrina till hennes av- och påförhållande med Justin, trots att hon ifrågasätter hans trogenhet.

Whitney Port

Whitney introducerades för första gången som Laurens praktikantkollega på Teen Vogue. Man ser henne för det mesta på kontoret eller på Teen Vogues olika uppdrag, bland annat en resa till Paris där hon inser att arbeta bakom kulisserna är inte för henne. Hon lämnar efter ett tag Teen Vogues för PR-företaget People's Revolution. Efter en tid, och en kärleksaffär eller två, ger Whitneys nya chef henne möjlighet till en arbetsintervju med Diane von Fürstenberg, där får hon jobb och flyttar till New York (samt att hon blir huvudpersonen i The City)

Källor: Min Hjärna & MTV

Bilder: MTV Productions

 

 

 

 

Anmäl
2009-07-09 01:56 #1 av: Strumpa

Om man ska vara riktigt uppdaterad så har Lauren lämnat serien redan :)

Annars, bra artikel! :)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-07-09 02:19 #2 av: dijete

Tack så mycket. Men vill inte berätta för mycket heller,Det visste dock inte jag.. Har inte tittat på någon månad..

Anmäl
2009-10-09 18:57 #3 av: Mirzadancing

Japp Lauren har lämnat the hills :( , kristin har tagit över . Och stpehanie och audrina och Lo ska också lämna :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.