TV-serier

Chuck

2010-02-20 18:14 #0 av: dijete

En artikel om den populära amerikanska TV-serien från 2007 som är skapad av Josh Schwartz.


Från vänster: Morgan, Ellie, John, Chuck & Sara.

Om serien

Serien handlar om Chuck och hans liv förändras när han blir en intersect för CIA, vilket är deras databas. Chuck dras igenom säsongerna emellan spionlivet och livet som en helt vanlig anställd på Buy More med syster och svåger som familj. Serien utspelar sig i Burbank, CA i USA.

Han har länge undrat var hans pappa tagit vägen då han lämnade han och hans syster Ellie när dom var mycket små. När han väl får reda på sanningen önskar han att han aldrig fått reda på den. Som "mentor" efter han blir intersecten får han Sara Walker, som ska spela hans flickvän. Som extra beskyddare har han också den sprit och vapengalne John Casey som är väldigt hård mot Chuck. Hitills har det kommit tre säsonger varav två visats i Sverige.

Chuck är en väldigt känslig person som är rädd för det mesta som spionjobbet inolverar men han klarar det bra, ialla fall när han får använda datorer.

chuck.JPG

Karaktärer

Chuck Bartowski
Huvudpersonen i "Chuck". Osäker och rädd för det mesta bl.a vapen. Hans bästa vän är Morgan som påminner ganska mycket om Chuck. Jobbar på Buy More på Nerd Herd avdelningen där. Spelas av Zachary Levi. Undercover namnet Chuck har är: Charles Carmichael.

Sarah Walker
Sarah, snygga blondinen med ett långt förflutet inom spionbranschen. Får dom flesta killarna i serien att bli väldigt förvånade. Hon spelar Chuck's flickvän och det är hennes förklädnad. Jobbar på yoghurtaffären brevid Buy More.. Spelas av Yvonne Strahovski.

John Casey

Allas favorit, den vapengalne och spritgalne John Casey! John är en väldigt speciell person som anses som ledaren i Chuck, Sarah och John's grupp. Det är också oftast han som får rädda Chuck när det inolverar vapen och säga till honom när han skriker som en liten flicka. Spelas av Adam Baldwin.

Morgan Grimes

Chuck's bästa kompis som gillar tv-spel och tjejer. Dejtade ett tag en kollega på Buy More. Jobbar på säljavdelning på Buy More, och är ett tag borta ifrån serien för att förverkliga sin dröm som kock, vilket inte går så bra. Spelas av Joshua Gomez.

Dr. Eleanor Faye "Ellie" Bartowski
Ellie är Chucks syster som jobbar som läkare och är gift med Devon (Captain Handsome). Hon gillar vin och att laga mat. Hon älskar att planera saker men om det förstörs blir hon förkrossad. Spelas av Sarah Lancaster.

Devon (Captain Awesome)
Devon är en läkare på samma sjukhus som Ellie jobbar på. Han är väldigt besatt av träning och tränar minst en gång per dag. Han blir mer och mer indragen i Chuck's spionaffärer i säsong 7. Spelas av Ryan McPartlin.

Sedan tillkommer fler och fler karaktärer under seriens gång..

Anmäl
2010-02-20 18:15 #1 av: dijete

Nu är artikeln om min absoluta favoritserie publicerad! Skrattande

Anmäl
2010-02-20 18:24 #2 av: Dojdan

Har aldrig sett denna serie, men man kanske skulle ge den en chans :)


Anmäl
2010-02-21 01:36 #3 av: dijete

#2 Den är helt grym! Jag har sett alla avsnitt som kommit ut, så ligger på säsong tre episod 7 nu och jag är fast ända sedan starten! :)

Anmäl
2011-01-15 17:05 #4 av: Emelie

Serien är totalt underbar! De går inte annat än att älska den.

Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.

Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!

 

Anmäl
2011-01-15 17:26 #5 av: [peter54]

Jag har inte heller sett den, men det som visas i alla trailers lockar inte det minsta tycker jag.

Medarbetare på Reptiler iFokus

Anmäl
2011-01-15 18:27 #6 av: Emelie

#5 Ska jag vara ärligt så tyckte jag inte det först heller. Det var min TV-tokiga pojkvän som fick mig att börja kolla på det. Annars hade det aldrig blivit av då det inte lockade det minsta från början.

Sajtvärd för Bullhundar, medarbetare på Borderline & Djurtransport.

Står i stargroparna för en förhoppningsvis framgångsrik avel av tan-tecknade möss!

 

Anmäl