Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Dokusåpor och reality TV

Storage Wars

2014-11-17 13:07 #0 av: Staffan

Brukar inte spendera speciellt mycket tid framför tv:n men igår fastnade jag vid ett underhållande program på History Channel som hette "Storage Wars". Någon annan som gillar det? :)

Anmäl
2014-11-17 14:22 #1 av: Cireea

ååh det finns ju några olika versioner av det där programmet :) Det finns ju Storage Hunters och Auction Hunters också. Jag tycker alla dessa tre versioner är riktigt bra. Det är sjukt vad dom kan få ut pengar på saker som folk lämnat i förråd. 

Om man inte har History Channel går Storage Wars att hitta på Sjuan under namnet "Det stora fyndkriget". Auction Hunters går på Discovery Channel och Storage Hunters (Förrådsfyndarna) har gått på TV10 Glad

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.