Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Mat- och hälsoprogram

"Masterchef" finalist tog sitt liv

2013-10-14 15:28 #0 av: Jess89

Finalisten Joshua Marks från "Masterchef" har upptäckts död. Det misstänks att han har tagit livet av sig. 24 timmar innan fick han diagnosen schizofreni.

"Joshua Marks, 26, slutade på andra plats efter Christine Ha i tredje säsongen av ”Masterchef USA”. Natten till lördag hittades han död på en gata i Chicago skjuten i huvudet. Dödsfallet har slagits fast som självmord. Enligt TMZ hittades också en pistol bredvid kroppen. Joshua Marks har länge kämpat med psykisk sjukdom. För knappt tre månader sen greps han av polis. Då betedde han sig förvirrat och påstod att allt var Gordon Ramsays fel och att kändiskocken besatt honom och gjort honom till gud.

Enligt hans mamma ska han bara 24 timmar innan sin död ha diagnosticerats med schizofreni. Gordon Ramsay beklagade sorgen på twitter.
– Hörde nyss om de förkrossande nyheterna om Joshua Marks. Mina tankar går till hans familj och vänner, skrev han."

Källa

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-10-15 10:35 #1 av: AnnaMoonshadow

Oj! det där har jag missat Förskräckt

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.