Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Dokumentärer och samhällspogram

Dokumentär: En rundresa i skatteparadisen

2013-09-29 13:32 #0 av: [Mustangcab]

"En rundresa i skatteparadisen. Holländsk dokumentär från 2013. Med hjälp av skickliga skattejurister och smart planering lyckas stora internationella företag undvika beskattning. Följ med på en tur där miljardvinster trollas bort och möt de människor som har som jobb att gömma undan pengar för skattemyndigheterna."

Dokument utifrån på SVT 2 kl 22.10 idag.

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl
2013-10-03 10:22 #1 av: [Mustangcab]

Ett mykcet bra program om skatteplanering. Apple betalar 1,9 % i skatt i USA genom att flytta pengarna till olika ställen innan de beskattas. Starrbucks går med förlust i Storbrittanien trots att de funnits där mer än 14 år genom att slussa pengarna till Amsterdam. Att inte EU sätter stopp för detta.
http://www.svt.se/dokument-utifran/se-program/del-1-1190?autostart=true

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.