Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Tävlingar och TV-galor

Danmark värdland för ESC 2014

2013-09-03 11:41 #0 av: monstermash

Det blir Köpenhamn som får värdskapet för Eurovision Song Contest nästa år. Det meddelade Danmarks Radio på måndagsmorgonen. Tävlingen kommer att arrangeras i B&W Hallerne i Refshaleøen i stadsdelen Amager i den danska huvudstaden mellan den 6 och 10 maj.

Danmark får vara värd för ESC eftersom sångerskan Emmelie de Forest vann årets evenemang i Malmö med låten "Only teardrops".

Beskedet har dröjt eftersom orter som Horsens och Herning också gav sig in i leken och utmanade huvudstaden om värdskapet.

Källa

Välkommen in till Vänskap iFokus!

Anmäl
2013-09-03 22:18 #1 av: [Mustangcab]


Och där har min make varit och byggt fartygSkrattar

http://en.wikipedia.org/wiki/B&W_Hallerne

Medarbetare på Britter i fokus, Dokumentärer i fokus, Neurologiska sjukdomar i fokus

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.