Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Dokusåpor och reality TV

Premiär: The fixer

2013-08-29 13:37 #0 av: Jess89

Alex Polizzi har beskrivits som en kvinnlig Gordon Ramsey, eftersom även hon säger till företagare precis vad hon tycker om deras firmor. Men till skillnad från Gordon sätter Alex envisa chefer på plats utan att använda sig av svordomar och spydigheter. Hon föddes in hotellbranschen genom en äldre släkting som var ägare av den brittiska hotell- och restaurangkedjan Forte.

Nu beger hon sig ut för att hjälpa olika familjeföretag som har nått sin bristningsgräns. Hon ser både till deras ekonomiska svårigheter, och de sociala konflikter som har inneburit problem för dem. Följ med och se om Alex Polizzi kan hjälpa de krisande företagen att hamna på rätt köl igen.

Serien har premiär klockan 21.00 på TV8.

Källa: TV8.se

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl
2013-08-31 23:09 #1 av: Tarotstollan

Såg det avsnittet med Bröllopsaffären. Det var intressant.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.