Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Dokusåpor och reality TV

Funktionsnedsatta dejtar

2013-06-01 15:13 #0 av: monstermash

"Det kan vara svårt att finna kärleken. Och för de med en funktionsnedsättning är det inte lättare. Nu vill Kanal 5 hjälpa dem på traven.
– Det är svårt för folk att förstå att jag också vill ha ett one-night-stand, säger cp-skadade Emelie Felderman.

Det går under arbetsnamnet ”De odejtbara” eller ”The Undateables” och är Kanal 5:s nya dejtingsatsning.

I höst får tittarna följa åtta funktionsnedsatta singlars resa för att finna en partner. Från det första nervösa telefonsamtalet, formulerandet av kontaktannonsen till den pirrande förälskelsen och första kyssen."
Källa.

Vad tycker ni om detta?

Välkommen in till Vänskap iFokus!

Anmäl
2013-06-01 15:37 #1 av: [Memento Mori]

Personligen så har jag fått mer än nog av alla dessa dejtingprogram samt att "The Undateables" måste vara ett av de värsta program-namnen på länge.. 

Anmäl
2013-06-01 22:15 #2 av: Jess89

kan bli intressant och se.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.