Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
TV-serier

Serier om det övernaturliga

2013-03-17 23:52 #0 av: monstermash

Någonting som har blivit otroligt populärt är pogram där de tar upp det övernaturliga, och nu för tiden finns det många serier att välja emellan. Men vad tycker du om koncepten? Tror du att de lägger till många effekter för att det ska bli spännande, eller är de ärliga med resultaten?

Exempel på serier är Ghost hunters, Medium och Hemsökta hus.

Välkommen in till Vänskap iFokus!

Anmäl
2013-03-18 14:54 #1 av: Jess89

Jag tror att de lägger till effekter för att det ska bli mer spännande för tittarna. Jag tycker om vissa av programmen som sänds men ibland kan det kännas som att det blir lite för mycket av det andliga. 

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.