Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
Tävlingar och TV-galor

Idol kommer tillbaka 2013

2013-03-01 17:02 #0 av: monstermash

TV4 har gått ut med att Idol kommer tillbaka i höst. Idol sändes mellan 2004 och 2011, men nu är pogrammet alltså tillbaka.

Än så länge har TV4 inte gått ut med yttligare information, vem som kommer vara pogramledare och vilka som kommer sitta i juryn är ännu inte känt. Inte heller tid eller platser för auditionsturnén är känt, men vill du anmäla intresse kan du göra det på idol@tv4.se

Vad tycker ni om att Idol kommer tillbaka? Ska ni vara med?

Välkommen in till Vänskap iFokus!

Anmäl
2013-03-01 22:58 #1 av: julolagus

Ärligt talat, jag brukade älska idol men nu tycker jag att det bara är bortslösad tid det blir ju aldrig någonting av dem som deltar... Typ vinnaren, det går några veckor och sen är den personen helt bortglömd igen!

Det är väl typ Agnes, Måns Zelmerlöv (Felstavning ?), Danny och Darin som kommit nånvart...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.