Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

TV-serier Bygg- och inredningsprogram Dokusåpor och reality TV TV-reklam Dokumentärer och samhällspogram Barn- och ungdomsprogram Natur- och vetenskapsprogram Sport på TV Debatt på TV Underhållningsprogram Tävlingar och TV-galor Film på TV Mat- och hälsoprogram TV-spel Skådespelare och TV-personligheter Musik på TV Övrigt om TV Off Topic Om sajten och iFokus
TV-serier

Sheldon i Big Bang Theory vann en Emmy =)

2010-08-31 23:17 #0 av: Fridaybrew

Så grymt kul att Jim Parsons - Sheldon Cooper vann en Emmy det var han väl värd.

Hoppas fler hittar till serien Big Bang Theory nu, den är så bra. Dock är tipset att skippa textremsan för dialogen är ibland riktigt snabb o rapp med skämt som blir dåligt översatta.

/Fridaybrew

Anmäl
2010-09-21 02:12 #1 av: LenaR

Det var han väl värd, Parsons. Sheldon är fantastisk!

Dåliga översättningar är alla såpakomediers förbannelse, men kan man inte ta bort textningen har man iaf tillfälle att känna sig överlägsen översättarna... Oskyldig ... och det kan ju göra självförtroendet gott!


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

Anmäl
2010-09-21 02:39 #2 av: Fridaybrew

Visst bra för självförtroendet men språkkunskaperna "tvingas" bli bättre =) när man kan skippa textremsan. Vilket man kan göra på dvd/bluray boxar, eller om man tittar via lagliga streams online eller om man väljer att ladda hem så behöver man inte dra hem undertexterna.

Roligt att se klipp med intervjuer med Jim på youtube, rekomenderas.

/Fridaybrew

Anmäl
2010-09-21 02:43 #3 av: LenaR

Det ska jag kolla upp, tack för tipset!


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

Anmäl
2010-09-23 02:18 #4 av: [Fiction]

Lovely! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.